Om Oss

Adress: Telivägen 2, 149 41 NYNÄSHAMN

Tel: 010-209 0 902

OM OSS

Vilka är vi?

Vi tillhandahåller rostfria produkter - men också mer!

Stainless Team Sverige är ett samarbete mellan ANRIN Nordic och Stainless Team Finland OY. ANRIN Nordic etablerades på den svenska marknaden redan 2017 och tillverkar, marknadsför och säljer rännor i polymerbetong. Fabriken ligger i Tyskland. Läs mer om ANRIN Nordic här!

40 Års

erfarenhet


Stainless Team grundades 1998 och är ett familjeägt företag som leds av Jorma Väisänen som har över 40 års erfarenhet av rostfria och syrafasta produkter. Idag arbetar vi också med svartstål och är 25 anställda!

Vem är vår kund?

Du!


Vi säljer endast till juridiska personer (företag). Kontakta oss för att få en offert eller mer information om våra produkter!

Vi kan!

Ni gör!


Med vår tekniska backoffice kan vi ta fram rätta 3D modeller, DWG filer osv. som du kan använda i ditt projekt. Vi ger dig feedback om hur vi kan göra och installera produkten på bästa sätt för just ditt projekt!

FÖR OFFERT ELLER
TEKNISK SUPPORT

Stainless Team samarbetar med ANRIN Nordic. Vilket innebär att ANRIN Nordic (som tillverkar polymerbetongrännor) är den juridiska personen bakom Stainless Team i Sverige. Du kan läsa mer om ANRIN respektive Stainless Team här:


www.anrin.se | www.stainlessteam.fi

SNABBLÄNKAR


Hem      |     Användningsområden


  Dokumentation    |    Om Oss   |


Kontakta oss

FÖLJ OSS!

KONTAKTA OSS

Tel: 010-209 0 902

Adress: Telivägen 2, 149 41 NYNÄSHAMN

VI JOBBAR MED:

Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera