Användningsområde

Adress: Telivägen 2, 149 41 NYNÄSHAMN

Tel: 010-209 0 902

PRODUKTER

Välj användningsområde

VAD SÖKER DU?


Med vårt breda utbud kan vi med största sannolikhet hjälpa dig i ditt projekt vad det gäller rostfria brunnar, rostfria rännor eller syrafasta produkter!

Storkök


I olika dimensioner och för installation i olika golvbeläggningar! Behöver du en produkt med bottenutlopp eller sidoutlopp? Med sil eller behöver du ett inbyggt vattenlås? Vi har produkten för dig!

Industri


Utrustad med sedimentsbehållare och ett hållbart och lättskött kvadratiskt galler. Finns i både rostfritt stål eller syrafast stål enligt EN.1.4301 / EN.1.4404

Dusch/Bad/Tvättstuga


Rostfria golvrännor och golvbrunnar som uppfyller alla krav och standarder. Finns i olika utföranden och för alla slags golvbeläggningar.

Pool/Utemiljö


Produkter för pool och utemiljö gjorda i rostfritt eller syrafast stål. Vi tillverkar ränna specifikt för ditt projekt med alla dina önskemål och egenskaper.

Lätt att underhålla och i rostfritt stål!

Gipsavskiljare


Utformad för att effektivt separera ämnen från vatten t.ex. gips eller andra ämnen som är tyngre än vattnet. Enkel att tömma och utrustad med en kran och utloppslang. Materialet är syrafast stål..

Ladda hem


Vår produktpresentation i behändigt PDF-format.

Stainless Team samarbetar med ANRIN Nordic. Vilket innebär att ANRIN Nordic (som tillverkar polymerbetongrännor) är den juridiska personen bakom Stainless Team i Sverige. Du kan läsa mer om ANRIN respektive Stainless Team här:


www.anrin.se | www.stainlessteam.fi

SNABBLÄNKAR


Hem      |     Användningsområden


  Dokumentation    |    Om Oss   |


Kontakta oss

FÖLJ OSS!

KONTAKTA OSS

Tel: 010-209 0 902

Adress: Telivägen 2, 149 41 NYNÄSHAMN

VI JOBBAR MED:

Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera